Për shërimin Tuaj na kontakto tani!

Telefon:     038 55 54 54 

Mobil:        045 33 33 70 (vala)

E-mail:      info@shendeti.org

Skype:       shendeti.org

  • cilesi e larte.jpg
  • ju do te jeni te sigurte.jpg
  • nuk mundem tiu.jpg
  • stafi me pervoje.jpg
  • teknologji.jpg

Zgjedh vendin e shërimit

Destinacionet

Austria

Austria   është një vend  alpin, gjerman folës në Evropën Qendrore.  Austria, së bashku me Zvicrën fqinje, llogaritet kryeqytet e Evropës për  sportin dimëror. Megjithatë, ajo është po aq popullor për turistët e verës që vizitojnë qytetet e saja historike dhe fshatra me pamje madhështore për gjatë Alpeve. Gjuha kombëtare zyrtare e Austrisë është gjermane, por anglishtja flitet  thuajse tek te gjitha moshat.

 

 


 

Italia

Italia është një vend që ka frymëzuar shumë gjenerata të artistëve dhe kjo nuk është e vështirë për të parë pse! Peizazhi i Italisë është mahnitëse. Ka  male të mbuluara me borë, kodrina me rrush, gryka shkëmbore dhe brigje mahnitëse. Por bukuria e Italisë nuk është arsyeja e vetme për të vizituar. Vendi krenohet me një sistem shëndetësor i cili shpesh renditet në sistemet e larta  mjekësore në botë. Industria e turizmit mjekësor në Itali është në rritje në sajë të shërbimeve kualitative dhe të shpejta.  

 

 


Francë

Franca ka kujdesin shëndetësor universal për të gjithë dhe në vitin 2005 Organizata Botërore e Shëndetësisë ka gjetur se Franca  ka dhënë  ‘shërbime shëndetësore të përgjithshëm më të mira' në botë.  Kostoja e trajtimit në Francë në krahasim me koston në vendet e tjera të Evropës Perëndimore apo në Shtetet e Bashkuara mund të jetë deri në 30-50% më e ulët. 

 


Gjermani

Përveç bukurisë, klimës së moderuar dhe evenimenteve të ndryshme kulturore që  ofron Gjermania për turistët, ajo ka një ndër sistemet më të mira të  kujdesit shëndetësor në botë. Njerëzit nga i gjithë globi udhëtojnë në Gjermani për të përfituar  shërbimet mjekësore të cilësisë së lartë dhe të shfrytëzimit të  pajisjeve  mjekësore të fjalës së fundit. Përparimet teknike të ofruara nga spitalet gjermane e bëjnë sistemin shëndetësor të Gjermanisë një zgjedhje ideale  për pacientët  që vijnë nga vendet e ndryshme të botës.

 


Turqi

Nëse jeni duke planifikuar t'i nënshtrohen udhëtimit mjekësore, Turqia është një zgjedhje ideale. Me një reputacion shumë të respektuar, si njëri ndër destinacionet kryesore të  turizmit mjekësor në Evropë, Turqia ofron profesionalizëm të cilësisë së lartë mjekësore.  Shëndeti ndihmon me krenari në sajë të bashkëpunimit që ka me dhjetëra spitale të akredituara nga JSI e te certifikuar me  ISO9000. 

 


Zvicër

Zvicra është e njohur për malet e saj (Alpet në jug, Jura në veriperëndim), por ajo gjithashtu ka  fusha, kodra, kodrina  dhe liqene të mëdha. Klima është e butë, por ndryshon me lartësinë. Zvicra është një vend pa dalje në det, kjo  e bën të mundur dhe të lehtë për çdo mjet të udhëtimit për në të.