Për shërimin Tuaj na kontakto tani!

 Mobil:        045 33 33 70 

E-mail:      info@shendeti.org 

Skype:       shendeti.org

  • cilesi e larte.jpg
  • ju do te jeni te sigurte.jpg
  • nuk mundem tiu.jpg
  • stafi me pervoje.jpg
  • teknologji.jpg

Asistencë në sigurime

EMTA Assistance (Shendeti.org) është një shërbim i ri asistence për sigurime që ofron shërbime të asistencës mjekësore dhe jo mjekësore.

Shpesh ndodhë që iu duhet të merrni shërbime shëndetësore, ndonjëherë edhe në një kohë të paplanifikuar dhe nuk kemi shumë kohë te merreni me procedurat e sigurimit. Nëse jeni të siguruar, thjesht na kontaktoni dhe ne do t'i kryejmë pjesën tjetër të procedurave shpejt dhe me efikasitet.

Qendra jonë e thirrjeve është e disponueshme 24/7 për të ndihmuar anëtarët e kompanive partnere të sigurimit, pavarësisht nga koha ose vendndodhja.

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar!

 

Kurdo që keni nevojë për këto shërbime apo konsulime na thirrni ose na shkruani në:  

  +383 45 33 33 70

email: call@emta-healthcare.com