Për shërimin Tuaj na kontakto tani!

 Mobil:        045 33 33 70 

E-mail:      info@shendeti.org 

Skype:       shendeti.org

 • cilesi e larte.jpg
 • ju do te jeni te sigurte.jpg
 • nuk mundem tiu.jpg
 • stafi me pervoje.jpg
 • teknologji.jpg

Urologjija

Urologjia është specialitet degë e kirurgjisë që merret me traktin e urinës (meshkuj dhe femra), dhe me sistemin riprodhues të meshkujve. Mjekët profesionistë të specializuar në fushën e urologjisë quhen urologë dhe janë trajnuar për të përcaktuar diagnostikojnë, trajtojnë, dhe menaxhojnë pacientët me çrregullime urologjike. organet urologji përfshijnë uretra, fshikëza e urinës, organet riprodhuese mashkullore (testisi, epididimisi, prostata, penisi etj).

 Te mashkulli, sistemi urinar përputhet me sistemin riprodhues. Në të dy gjinitë, rrugët urinare dhe sistemi riprodhues janë afër, dhe shpesh çrregullimet ndikojnë në njëri tjetrin. Urologjia kombinon menaxhimin mjekësore konservativ (dmth jokirurgjik) të problemeve të tilla si infeksionet e rrugëve urinare, problemeve të tilla si korrigjime të abnormaliteteve kongjenitale dhe menaxhimin e kancerit. Urologjia lidhet ngushtë, dhe në disa raste përputhet me fushat e onkologjisë, nefrologjisë, gjinekologjisë, andrologjisë, pediatrisë, kirurgjisë, kirurgjisë plastike, dermatologjisë, endokrinologjisë etj.

Disa nga shërbimet tona në urologji janë si më poshtë:

Ekzaminimet urologjike:

 1. Ekografi 
 2. Radiografi Direkte, Pielografi, Uretrografi
 3. Tomografi e Kompjuterizuar (CT Scan)
 4. Rezonancë Magnetike Nukleare (RMN ose MRI)
 5. Urofloëmetri
 6. Urodinami
 7. Shintigrafi

 

Ndërhyrje në aparatin urinar:

 • Uro-Onkologji:
 • Urologjia pediatrike:
 • Urologji femërore:
 • Urologjia rekonstruktive dhe traumat:
 • Urologji Endoskopike:
 • Litotripsi perkutane:
 • Urologji laparoskopike
 •   E.S.W.L (Litotripsi) 
 • Trans Rectal Biopsy e prostatës

Për çdo gjë që iu intereson ju lutem na kontaktoni në telefon apo në e-mail.