Për shërimin Tuaj na kontakto tani!

 Mobil:        045 33 33 70 

E-mail:      info@shendeti.org 

Skype:       shendeti.org

  • cilesi e larte.jpg
  • ju do te jeni te sigurte.jpg
  • nuk mundem tiu.jpg
  • stafi me pervoje.jpg
  • teknologji.jpg

Dermatologjija

Dermatologjia është degëe mjekësisë që merret me sqarimin, mjekimin dhe përkujdesjen e pacientëve me sëmundje ngjitëse dhe jo-ngjitëse si dhe me tumoret e lëkurës.

Nëndegët e Dermatologjisë:

  • Dermato-onkologjia – merret me tumoret e lëkurës e veçanërisht me Melanomën,
  • Dermatoalergjia,
  • Dermatokirurgjia,
  • Dermatopatologjia
  • Dermatoterapia.

 

Spitalet  me të cilat Shëndeti bashkëpunon ofrojnë trajtim të shkëlqyer në disiplinën e Dermatologjisë. Me poshte keni disa nga trajtimet qe mund te behen tek partneret tane:

•    Akne

•    Psoriasis

•    Eczema

•    Dermatit kontakti

•    Dermatit atopik

•    Dermatit seborrheik

•    Mykozat

•    Forunkula

•    Ulçerat e lëkurës

•    Likeni

•    Lupusi eritematoz i lëkurës

•    Sëmundjet buloze

•    Vaskulit

•    Herpes

•    Alopecia (rënia e flokëve)

•    Vitiligo

•    Keloide

•    Verruke

•    Tumore të lëkurës

•    Sëmundje seksualisht të transmetueshme

 

Kirurgjia dermatologjike

Procedurat e mëposhtme kryhen në ambiente bashkëkohore, duke respektuar të gjitha rregullat e asepsisë dhe në bashkëpunim me specialistët e kirurgjisë plastike.

• Ekzicion të lezioneve malinje dhe beninje;

• Trajtimi me krioterapi i shumë patologjive të lëkurës;

• Trajtimet invazive të pacientëve me akne të gradës së dytë dhe të tretë.

 

Terapia me laser

Laseri është një nga teknologjitë më të përparuar që duke u rinovuar në vazhdimësi ka bërë të mundur trajtimin me sukses edhe të shumë patologjive specifike në dermatologji duke dhënë efikasitet maksimal dhe efekte anësore të pakonsiderueshme.

 

Për çdo gjë që iu intereson ju lutem na kontaktoni në telefon apo në e-mail.