Për shërimin Tuaj na kontakto tani!

 Mobil:        045 33 33 70 

E-mail:      info@shendeti.org 

Skype:       shendeti.org

  • cilesi e larte.jpg
  • ju do te jeni te sigurte.jpg
  • nuk mundem tiu.jpg
  • stafi me pervoje.jpg
  • teknologji.jpg

Austria

Austria   është një vend  alpin, gjerman folës në Evropën Qendrore.  Austria, së bashku me Zvicrën fqinje, llogaritet kryeqytet e Evropës për  sportin dimëror. Megjithatë, ajo është po aq popullor për turistët e verës që vizitojnë qytetet e saja historike dhe fshatra me pamje madhështore për gjatë Alpeve. Gjuha kombëtare zyrtare e Austrisë është gjermane, por anglishtja flitet  thuajse tek te gjitha moshat.

Austria ka një sistem të shkëlqyer shëndetësor. Spitalet si dhe klinikat private janë moderne, të pastra dhe të mire pajisura me teknologjinë e fundit te mjekësisë. Është një vend i shkëlqyer për t'u marrë parasysh për trajtime të cilësisë më të lartë, me kosto të ulët  në shumë fusha të mjekësisë.

Udhëtimi për në Austri  nuk zgjat më shumë se  një orë e dyzet minuta me aeroplan. Nga aeroporti i Prishtinës çdo ditë ka dy  fluturime drejt Vjenës. Shëndeti mund t’iu aranzhoj tërë udhëtimin Tuaj, biletën e udhëtimit, transportin në dhe nga aeroporti, përkthyesin, hotelin, etj..