Për shërimin Tuaj na kontakto tani!

 Mobil:        045 33 33 70 

E-mail:      info@shendeti.org 

Skype:       shendeti.org

  • cilesi e larte.jpg
  • ju do te jeni te sigurte.jpg
  • nuk mundem tiu.jpg
  • stafi me pervoje.jpg
  • teknologji.jpg

Nefrologjia

 

 

Nefrologjia ka të bëjë me diagnozën dhe trajtimin e sëmundjeve të veshkave, përfshirë trazirat elektrolite dhe hipertensionin, dhe kujdesin e atyre qe kërkojnë terapi zëvendësuese renale, duke përfshirë dializën dhe pacientet renal të transplantimit.

Shumë sëmundje që prekin veshkën janë çrregullime sistemike që nuk kufizohen të organi vete dhe mund të kërkojë një trajtim të veçantë.

 Këto janë disa nga shërbimet në fushën e nefrologjisë:

•             Trajtimi i hipertensionit arterial

•             Mjekimi i infeksioneve të kanaleve të urinës

•             Glomerulonefritet dhe imunonefropatri të tjera

•             Anemia me origjinë nga veshkat

•             Nefropatitë diabetike

•             Sëmundja kronike e veshkave

•             Përgatitja për transplantimin e veshkave

•             Kontrollime ekosonografike

•             Intervenime nën kontrollin e ultrazërit