Për shërimin Tuaj na kontakto tani!

Telefon:     038 55 54 54 

Mobil:        045 33 33 70 (vala)

E-mail:      info@shendeti.org

Skype:       shendeti.org

  • cilesi e larte.jpg
  • ju do te jeni te sigurte.jpg
  • nuk mundem tiu.jpg
  • stafi me pervoje.jpg
  • teknologji.jpg

Zgjedh vendin e shërimit

Neurologji & Neurokirurgji

Neurokirurgji është disiplinë kirurgjike e fokusuar në trajtimin e sistemeve qendrore dhe periferike nervore dhe sëmundjet kurrizore. Kjo përfshinë (por nuk kufizohet në) tumoret e trurit, anomalinë e enëve të gjakut në tru, tumoret kurrizore, deformimet kurrizore,, etj..

Spitalet  me të cilat Shëndeti bashkëpunon ofrojnë trajtim të shkëlqyer në disiplinën e Neurokirurgjisë dhe të Neurologjisë. Disa nga shërbimet tona janë si më poshtë:

 

  • ekzaminime specialistike
  • ekzaminime konziliare
  • ekzaminime neurofiziologjike si EEG ElectroEncefaloGrafi), EMNG(ElectroNeuroGrafi), EMG (ElectroMyoGrafi)
  • dopleri ekstrakranial,
  • Neuroimazheri: CT Skaner i trurit, MRI e trurit

 

Për çdo gjë që ju keni nevojë luteni të na kontaktoni në telefon apo në e-mail.