Për shërimin Tuaj na kontakto tani!

 Mobil:        045 33 33 70 

E-mail:      info@shendeti.org 

Skype:       shendeti.org

 • cilesi e larte.jpg
 • ju do te jeni te sigurte.jpg
 • nuk mundem tiu.jpg
 • stafi me pervoje.jpg
 • teknologji.jpg

Disa gjëra para udhëtimit

 

 

 • Pasaporta - Ju lutem siguroni që pasaporta juaj të jetë e vlefshme dhe nuk do të përfundojë brenda 6 muajve  të ardhshem.

 
 
 
 

 


 • Vizat - Ju lutem duhet siguruar që ju të keni një vizë të vlefshme për të udhëtuar nëse një gjë e tillë kërkohet për shtetasit kosovar. Nëse nuk jeni të pajisur me vizë, atëherë ne iu ndihmojnë për t’u pajisur me vizë në të gjitha vendet që kërkohet viza për shtetasit kosovar.
 
 

 

 • Bileta e udhëtimit– Nëse dëshironi të udhëtoni më aeroplan, ne mund të aranzhojmë udhëtimit Tuaj. Për çdo ndryshim të datës së udhëtimit apo kthimit Tuaj, ju duhet kontaktuar kompaninë tonë në mënyrë që shërbimi ynë të jetë në përputhje me nevojat dhe kërkesat Tuaja.

 

 


 

 • Mjetet (të hollat)-Çeqet e udhëtarëve, paratë, Kredit Cards - Sigurohuni që keni të holla të mjaftueshme për udhëtimin tuaj. Do të ishte mirë sikur të kishit një fond shtese që në rast të ndonjë emergjence për të pasur mundësi qasje.

 

 

 


 
 • Informacione mjekësore- Nëse ju keni ndonjë informacion mjekësor apo raportet e ndryshme të mjekëve duhet marr me ju në udhëtim.

 

 

 


 
 
 • Kopje të dokumentacionit- Është e këshillueshme për të marrë kopje të pasaportës tuaj, vizave, bileta ajrore, sigurimit shëndetësor, dhe për të mbajtur këtë kopje ndarë nga ato origjinalet.