Për shërimin Tuaj na kontakto tani!

 Mobil:        045 33 33 70 

E-mail:      info@shendeti.org 

Skype:       shendeti.org

  • cilesi e larte.jpg
  • ju do te jeni te sigurte.jpg
  • nuk mundem tiu.jpg
  • stafi me pervoje.jpg
  • teknologji.jpg

Shërbime mjekësore në Kosovë

EMTA/Shendeti.org tani veç njihet si pionir i Turizmit mjekësor në Kosovë dhe më gjerë. Sivjet mbyllë dekadën e parë në këtë fushë, me një sukses të shënuar ndër vite.  Përvoja e krijuar ka bërë që EMTA/Shendeti.org  të jetë një akter shumë i rëndësishëm i zhvillimit të Turizimit mjekësor në Kosovë.

Rrjeti shëndetësor i ndërtuar nga EMTA/Shendeti.org dhe ndihmuar nga partnerët tanë lokal dhe ata ndërkombëtar, iu ofron shërbimet më të mira dhe kualitative për trajtimin dhe shërimin Tuaj në Kosovë dhe jashtë vendit. Vetëm spitalet më të mira, mjekët më të mirë dhe stafi më i trajnuar janë pjesë e rrjetit tonë.

EMTA/Shendeti.org

Kujdesi për dhëmbët

 Stomatologjia është disiplina që studion,diagnostikon, parandalon dhe mjekon kavitetin oral.

Shumë njerëz kërkojnë teknika stomatologjike estetike për të përmirësuar pamjen e buzëqeshjes së tyre por në realitet  stomatologjia ka për synim përmirësimin e shëndetit të përgjithshëm të gojës dhe rehatinë tuaj.

Është një fitore e favorshme kur ju me kujdesin për dhëmbët, jo vetëm që shijoni përfitimet e një buzëqeshjeje më të ekuilibruar dhe më të sigurt, por ndihmoni në parandalimin e komplikimeve të ardhshme dhe rivendosni  shëndetin e dhëmbëve tuaj.

Nëse keni nevojë per këshilla dhe sqarime shtesë, iu lutemi na kontakotni lirshëm!