Për shërimin Tuaj na kontakto tani!

 Mobil:        045 33 33 70 

E-mail:      info@shendeti.org 

Skype:       shendeti.org

  • cilesi e larte.jpg
  • ju do te jeni te sigurte.jpg
  • nuk mundem tiu.jpg
  • stafi me pervoje.jpg
  • teknologji.jpg

Kardiologjia

Kardiologjia merret me studimin e strukturës, funksionin dhe sëmundjet e zemrës. Si degë e mjekësisë kardiologjia llogaritet te nëndegët e mjekësisë interne, e cila studion sëmundjet e zemrës dhe enëve të gjakut pranë zemrës. Mjeku i cili e ushtron si profesion kardiologjinë njihet me emrin kardiolog.

Spitalet  me të cilat Shëndeti bashkëpunon ofrojnë trajtim të shkëlqyer në disiplinën e Kardiologjisë dhe Kardiolokirurgjisë. Më poshtë keni listën e disa nga shërbimet që mund të ofrojmë për Ju:

Shërbimet –Jo-Invazive 

• Ekokardiografi (Transtorakale dhe Transezofageale)
• Ekokardiografi stresi Dobutamine 
• Monitorim me Holter 
• Efor test
• Test stresi nuklear  (ushtrimor dhe farmakologjik)

 

Shërbimet  Invazive 

• Kateterizim diagnostik kardiak 
• Intervent koronar perkutan
• Valvuloplastikë

Elektrofiziologji

• Studime EP 
 Ablacion
 Implantim permanent i Pacemaker-it
 Implantim ICD

Koronarografi

 

Për çdo gjë që mund t’iu interesoj, luteni të na kontaktoni në telefon apo në e-mail.