Për shërimin Tuaj na kontakto tani!

 Mobil:        045 33 33 70 

E-mail:      info@shendeti.org 

Skype:       shendeti.org

  • cilesi e larte.jpg
  • ju do te jeni te sigurte.jpg
  • nuk mundem tiu.jpg
  • stafi me pervoje.jpg
  • teknologji.jpg

Gastroenterologjia

Gastroenterologjia studion aparatin tretës dhe çrregullimet e tij.  

Sëmundjet që prekin aparatin tretës, i cili përfshin organet goja-anus, përgjatë kanalit tretës, janë në qendër të këtij specialiteti. Të rëndësishme janë bërë përparime në pesëdhjetë vitet e fundit, duke kontribuar në zgjerimin e shpejtë të fushëveprimit të saj. 

Gastroenterologjia nuk është e njëjte me kirurgjinë e aparatit tretës apo të zorrës së trashë dhe kirurgjisë së zorrës së trashë (proktologjise), të cilat janë degë të specializuara të kirurgjisë së përgjithshme. 

Mjeket praktikues në këtë fushë të mjekësisë quhen gastroenterologe.