Për shërimin Tuaj na kontakto tani!

 Mobil:        045 33 33 70 

E-mail:      info@shendeti.org 

Skype:       shendeti.org

  • cilesi e larte.jpg
  • ju do te jeni te sigurte.jpg
  • nuk mundem tiu.jpg
  • stafi me pervoje.jpg
  • teknologji.jpg

Transport ajror për pacientët

Nëse  keni nevojë për transport ajror  tani ju mund të gjeni shumë lehtë dhe shpejt.

Nga tani, SHËNDETI.org  në bashkëpunim të ngushtë me kompanitë elite në fushën e transportit ajror iu lehtëson këtë proces.

Kompanitë partnere tona janë ndër kompanitë më me renome në  Evropë në fushën e transportit ajror të pacientëve. Aeroplanët e këtyre kompanive janë nga JetAir Ambulances, që të gjitha të pajisura me pajisjet e  kujdesit intensiv, me një shtretër apo edhe dy.  Ata janë të gatshëm që të bartin në cilindo destinacion i cili mund të zgjatë me orë duke ju përmbushur të gjitha nevojat mjekësore gjatë udhëtimit.

Partneret tanë kanë dëshmuar se transporti me ambulantë ajror është shumë me i rehatshëm dhe më pak i rrezikshëm për pacientët. Aeroplanët janë të dizajnuar në mënyrë që të transferojë pacientët nga një vend në tjetrin (shtrat në shtrat) dhe përmban mbështetje mjekësore në tokë si staf mjekësor, mjete mjekësore, si dhe aeroplanë me instrumente dhe pajisje mjekësore që nevojiten për pacientin.

Të gjithë aeroplanët janë të dedikuar ekskluzivisht për Fluturime Mjekësore. Ata janë të dalluar për shpejtësinë, komfortin dhe sigurinë e tyre.

Shëndeti i pacientit është primar  SHËNDETI.org, ne së bashku do të kujdesemi me mjetet me të fundit të teknologjisë në fushën e shëndetësisë.

Me  SHËNDETI.org  shërimi Juaj nuk njeh kufij dhe pengesa!