Për shërimin Tuaj na kontakto tani!

Telefon:     038 55 54 54 

Mobil:        045 33 33 70 (vala)

E-mail:      info@shendeti.org

Skype:       shendeti.org

  • cilesi e larte.jpg
  • ju do te jeni te sigurte.jpg
  • nuk mundem tiu.jpg
  • stafi me pervoje.jpg
  • teknologji.jpg

Zgjedh vendin e shërimit

Turqi

Nëse jeni duke planifikuar t'i nënshtrohen udhëtimit mjekësore, Turqia është një zgjedhje ideale. Me një reputacion shumë të respektuar, si njëri ndër destinacionet kryesore të  turizmit mjekësor në Evropë, Turqia ofron profesionalizëm të cilësisë së lartë mjekësore.  Shëndeti ndihmon me krenari në sajë të bashkëpunimit që ka me dhjetëra spitale të akredituara nga JSI e te certifikuar me  ISO9000.  

Turqia e vendosur në Mesdhe, një fluturim direkt në Stamboll nga Prishtina nuk zgjat më shumë se një orë e dyzet minuta. Pas mbërritjes në aeroport nuk ka nevojë për shtetasit e Republikës së Kosovë të merret vizë. Shëndeti  ndihmon klientët e vet edhe me transport dhe përkthyes nëse këtë gjë e kërkon klienti.

Ju do të habiteni se si trajtoheni në spitalet e Turqisë dhe kjo vetëm me një kosto më të ultë se sa në shtetet e EU.