Për shërimin Tuaj na kontakto tani!

 Mobil:        045 33 33 70 

E-mail:      info@shendeti.org 

Skype:       shendeti.org

  • cilesi e larte.jpg
  • ju do te jeni te sigurte.jpg
  • nuk mundem tiu.jpg
  • stafi me pervoje.jpg
  • teknologji.jpg

Rreth Nesh

Mirë se vini në faqen e internetit SHENDETI!

SHENDETI është pronë e kompanisë nderkombetare EMTA Healthcare, kompani kjo që një pjesë të saj e ka kryesisht të fokusuar në Shëndetësi. Shëndeti lirisht mund të identifikohet një udhëheqës rajonal në industrisë e turizmit mjekësor dhe një burim i besuar për sa i përket vendpushimeve mjekësore anë e kënd botës. Kësisoj, lirisht mund të thuhet se jemi i vetmi ofertues i turizmit mjekësor në nivel të botës shqipfolëse. Agjenda jonë kryesore është që të ju jap zgjedhje të drejtë për trajtimin Tuaj mjekësor dhe njëkohësisht shërimit Tuaj.

Rrjeti shëndetësor i ndërtuar nga shendeti.org dhe ndihmuar nga partnerët tanë lokal dhe ata ndërkombëtar, iu ofron shërbimet më të mira dhe kualitative për trajtimin dhe shërimin Tuaj jashtë vendit, në vendet me mjekësinë më të zhvilluar. Vetëm spitalet më të mira, mjekët më të mirë dhe stafi më i trajnuar janë pjesë e rrjetit tonë.

Me plotë të drejtë mund të thuhet se në rrjetin tonë të madh përmblidhen spitalet me të mira dhe më renome në botë. Ky rrjet është ardhur si rezultat i mijëra orëve punë të shpenzuara dhe dhjetëra udhëtimeve nga menaxhmenti ynë për vetmin qëllim, të shqyrtuarit dhe të vlerësuarit me kujdes nga afër rreth përmbushjeve të standardeve të larta të shërbimit për klientët tanë nga ana e institucioneve shëndetësore.

Me SHËNDETIN çdo hap i udhëtimit tuaj mjekësore është i planifikuar dhe i menaxhuar nga ne dhe bashkëpunëtorët tanë. Të gjitha llojet e sëmundjeve kardiologjie, neurokirurgjie, kardiovaskulare, kancerit, ortopedike, etj. mund të trajtohen më shumë kujdes dhe cilësi në spitalet apo klinikat më moderne. Çfarëdo të jenë nevojat, kërkesat, interesat tuaja, ne do të bëjmë çmos për të përmbushura ato.

Nëse gjendja e pacientit është e rëndë, ne kemi edhe shërbimin e autoambulancave të pajisura plotësisht më teknologjinë më të sofistikuar mjekësor dhe me përcjellje mjekësore, i përbërë nga mjekë dhe infermierë, për të transportuar pacientin nga një vend në tjetrin me siguri të plotë. Ndërkohë ne mund të organizojmë edhe transportin ajror të pacientëve çdo herë fal bashkëpunimit tonë që kemi me avio-kompanitë e njohura evropiane.

Përveç kësaj, ne iu ofrojmë edhe më shumë se kaq! Nëse keni nevojë për çlodhje, largim nga stresi, rekreacion shëndetësor apo dëshironi një pushim të zakonshëm, ne iu ofrojmë vendpushimet (Spa Center) më të mira në mbarë botën. Bashkëpunimi ynë më kompanitë më të njohura evropiane si në Austri, Gjermani, Zvicër, Hungari, Greqi etj., sa na e begaton edhe më tutje portofolin tonë ofertues për të gjithë ata që vërtetë kanë nevojë për pushim që nuk do harrojnë asnjëherë.

 

EMTA Healthcare
2022