Për shërimin Tuaj na kontakto tani!

 Mobil:        045 33 33 70 

E-mail:      info@shendeti.org 

Skype:       shendeti.org

  • cilesi e larte.jpg
  • ju do te jeni te sigurte.jpg
  • nuk mundem tiu.jpg
  • stafi me pervoje.jpg
  • teknologji.jpg

Pyetje

Sa përfitoj nga shërbimi i Juaj?

Shërbimet tona për organizimin e udhëtimit tuaj janë falas. Përderisa ne jemi përfaqësues zyrtare të spitaleve dhe qendrave mjekësore të rrjetit tonë, të gjitha faturat paguhen direkt në spitale, nga një listë e çmimeve që është standard për pacientët e tyre ndërkombëtare dhe ndonjëherë edhe ju do të përfitoni zbritje për shkak se ju ishit të referuar nga ne.

 

Më duhet trajtohem jashtë vendit, çfarë duhet të bëjë në ketë rast?

Krejt çfarë duhet bërë, duhet kontaktuar Shedetin - qoftë në telefon apo përmes e-mailit. Pastaj ne do iu udhëzojmë për hapat e mëtutjeshëm. Ju lutem nëse na kontaktoni me e-mail na tregoni kohën që ne mund të ju kontaktojmë Juve, në mënyrë që mos t’iu bezdisemi gjatë orarit të punës.

 

Çfarë duhet të bëj në mënyrë që të marrin një llogari të trajtimit (ofertë)?

E gjithë ajo që ju duhet të bëni është të na dërgoni informatat tuaja më të reja në lidhje me gjendjen tuaj shëndetësore. Kjo përfshin historinë mjekësore, imazhet (CT, MRI, X-rrezet, etj.), analizat laboratorike - gjithçka që mundeni dhe posedoni. Ju mund të dërgoni këtë informacion në cilën do mënyrë që ju preferoni: e-mail, faks, postë të rregullt, apo edhe të sjellni ato personalisht në zyrat tona. Pastaj, të dhënat tua do të shqyrtohen nga specialistët përkatës të spitaleve të përzgjedhura nga ana Juaj dhe do t'iu jepet llogaria final.

 

Sa kohë iu duhet ju, derisa të na sjellni një llogari finale?

Zakonisht ajo merr 3-4 ditë. Në rastet më të ndërlikuara, kur kërkohet një trajtim më specifik atëherë duhet të jetë një periudhë nga 7-10 ditë. Nëse rasti është urgjent, ju lutem na informoni duke na shënuar në shkresën Tuaj "Vëmendje, kërkohet urgjent!". Ne do të bëjmë një përpjekje për t'ju japë përgjigje brenda një afati të shkurtër kohor që kupton më së largu 48 orë.

 

A mund të ndihmoni në rezervimin e hotelit dhe të biletës së aeroplanit? A do të ketë atje përkthyes në dispozicionin tonë?

Ne do të bëjë të gjitha aranzhimet e nevojshme. Ne mund të rezervojmë fluturimin tuaj, hotelin, organizojmë transportin tuja deri në aeroport, koordinimin me spitalin - me pak fjalë, ne jemi me ju gjithmonë. Përkthyesi nëse është i nevojshëm, ne kemi në dispozicion përkthyesit tanë, të cilët do jenë më Ju gjatë gjithë kohës së trajtimit Tuaj në spital.

 

A do të kam nevojë për një vizë për të shkuar jashtë vendit për trajtim?

Në varësi të vendit që ju zgjidhni të shkoni mund të ketë nevojë për vizë. Ne do t'ju ndihmojë në pajisjen me vizë - ju do të merrni një ftesë zyrtare nga qendra mjekësore e përzgjedhur nga Ju, kurse ne dhe partnerët tanë do të koordinojë të gjithë hapat e nevojshëm me ambasadën përkatëse.

 

A është e mundur që të marrë një vlerësim të gjendjes sime shëndetësore duke mos udhëtuar fare hiq?

Po. Por për këtë shërbim duhet paguar konsulencen e ofruar nga këshilli mjekeve përkatës. Për më shumë iu informojmë pasi të na kontaktoni në këtë e-mail: info@shendeti.org

 

Pse nuk i keni shfaqur çmimet për trajtimet mjekësore në faqen Tuaj të internetit?

Para së gjithash, rrjeti i ynë është aq e gjerë, sa që shfaqja e çmimeve për të gjitha procedurat do të ishte e pamundur. Së dyti, vlerësimet e çmimeve të ndryshojnë në masë të madhe, në varësi të vendit dhe spitalit. Është e lehtë të thuhet se shpenzimet kimioterapia X euro, dhe vendosja e stendave kushtojnë kaq euro. Por, llojshmëria e trajtimit dhe të procedurave rezultojnë me çmime të ndryshme. Pra, ne e konsiderojnë shfaqjen e një çmimoreje në faqen tonë tepër joprofesionale. Pas marrjes të dhënave rreth gjendjes së pacientit , ne do të përcjellim ato tek specialistë në spitalin e tij / saj të përzgjedhur që ta shqyrtojnë diagnozën dhe mundesitë e trajtimit, e më pastaj japim një përllogaritje materiale, duke qenë të kujdesshëm që çmimi të jetë sa më i kapshëm për gjendjen individuale të pacientit.

 

Çfarë është turizëmi mjekësor?

Turizmi mjekësor është thjesht ofrim i shërbimeve mjekësore apo kirurgjike në një vend tjetër duke planifikuar udhëtimin nga nisja deri në kthim. Ka arsye të ndryshme pse njerëzit udhëtojnë në vende të tjera për të kërkuar trajtim mjekësor, duke përfshirë:

  • Nevoja e kursimit.
  • Një listë e gjatë e pritjes për kirurgji në vendin ku jeton.
  • Kurimi i nevojshme nuk mund të ofrohet në vendin e origjinës.
  • Dëshira për të pasur qasje në objektet me teknologjinë më modern dhe në stafin më të përgatitur.
  • Nevoja për intimitet e cila është në rritje e sipër.