Për shërimin Tuaj na kontakto tani!

 Mobil:        045 33 33 70 

E-mail:      info@shendeti.org 

Skype:       shendeti.org

  • cilesi e larte.jpg
  • ju do te jeni te sigurte.jpg
  • nuk mundem tiu.jpg
  • stafi me pervoje.jpg
  • teknologji.jpg

Francë

Franca ka kujdesin shëndetësor universal për të gjithë dhe në vitin 2005 Organizata Botërore e Shëndetësisë ka gjetur se Franca  ka dhënë  ‘shërbime shëndetësore të përgjithshëm më të mira' në botë.  Kostoja e trajtimit në Francë në krahasim me koston në vendet e tjera të Evropës Perëndimore apo në Shtetet e Bashkuara mund të jetë deri në 30-50% më e ulët.  Shërbimet shëndetësore franceze janë të njohura për standardin e lartë të objekteve të akredituar  dhe kostoja më e ulët  e trajtimit në Francë nuk do të thotë që ka të bëjë kompromis në cilësinë e trajtimit dhe te shërbimeve shëndetësore.

 Spitalet në Francë janë të njohur për standardet e tyre të larta në të dy sektorët, privat dhe ai publik, ofrojë cilësi të jashtëzakonshme të kujdesit. Të gjitha spitalet në Francë duhet të ndjekin udhëzime të rrepta, duke përfshirë detyrimisht të pasurit e departamentit të emergjencës (përveç nga qendrat e specializuara) dhe së paku dy dhoma operative dhe duhet të respektojnë standardet ndërkombëtare të kujdesit. Këto standarde janë mbikëqyrur rreptësisht nga Agjencia Kombëtare për Akreditim dhe Kujdesit Shëndetësorë. Të gjithë mjekët duhet të regjistrohen dhe me ligj ata duhet të marrin pjesë në edukimin e vazhdueshëm profesional për të ruajtur njohuritë e tyre.

 Udhëtimi për në Francë mund të aranzhohet më aeroplan nga aeroporti i Prishtinës. Paraprakisht pacienti duhet pajisur me vizë, ku Shëndeti në këtë rast mund t’iu ndihmojë në përgatitjen e dokumentacionit për vizë.

Shëndeti mund të aranzhoj të tërë udhëtimin Tuaj duke u nisur me biletë të udhëtimit, transportin për dhe nga aeroporti, përkthyesin eventual, akomodimin Tuaj apo të përcjellit Tuaj në hotel, etj..