Për shërimin Tuaj na kontakto tani!

 Mobil:        045 33 33 70 

E-mail:      info@shendeti.org 

Skype:       shendeti.org

 • cilesi e larte.jpg
 • ju do te jeni te sigurte.jpg
 • nuk mundem tiu.jpg
 • stafi me pervoje.jpg
 • teknologji.jpg

Ndihma jonë për Ju!

Misioni i Shëndetit është që të përkujdeset për shëndetin Tuaj. Nëse ju keni probleme shëndetësore, ne ju mundësojmë të trajtoheni në qendrat më moderne në botë, duke kryet të gjitha shërbimet e nevojshme prej momentit të marrjes së informatës se ju keni nevojë për ndihmën tone, e deri tek sjellja juaj tek familja Juaj në shtëpi pas trajtimit në spitalet më moderne në Evropë.

Këtu është një listë e pjesshme e shërbimeve që ne ofrojmë:

 

Ndihmë për trajtim në spitalet më moderne në rajon dhe  Evropë 

 • Diagnostikimi final
 • Identifikimi i spitalit modern në rajon apo Evropë, ku do të bëhet trajtimi mjekësor
 • Komunikimi me spitalin, me mjekët e atjeshëm dhe ofrimi i ofertës më të lirë për trajtim mjekësor
 • Përkthim (dokumente mjekësore, komunikim, etj.)
 • Përkujdesje për Ju dhe familjarët tuaj, gjatë vizitës suaj në spital

 

Ndihmë për organizimin e vizitës suaj trajtuese jashtë vendit 

 • Ndihmë për pajisje me vizë
 • Transporti (ambulancë, aeroplan transportues mjekësor ...)
 • Dërgimin tuaj në aeroport dhe marrjen nga atje.
 • Rezervimin e hotelit dhe të biletave të udhëtimit.
 • Kartelat e telefonit mobil (nëse kjo është e kërkuar nga ju)

 

Ndihmë pas kthimit në shtëpi 

 • Komunikim i vazhdueshëm me mjekun tuaj për monitorimin e shëndetit tuaj
 • Organizimi i vizitave të rregullta mjekësore, nëse është e nevojshme
 • Përzgjedhja e mjekëve vendorë
 • Udhëtime relaksuese (bajo, spa centers ...) jashtë vendit

 

Mbështetje e plotë 24/7

 • 24 orë për çdo ditë mund të na kontaktoni për t’ju ndihmuar, sepse shëndeti juaj është para së gjithash.