Për shërimin Tuaj na kontakto tani!

 Mobil:        045 33 33 70 

E-mail:      info@shendeti.org 

Skype:       shendeti.org

  • cilesi e larte.jpg
  • ju do te jeni te sigurte.jpg
  • nuk mundem tiu.jpg
  • stafi me pervoje.jpg
  • teknologji.jpg

Zvicër

Zvicra është e njohur për malet e saj (Alpet në jug, Jura në veriperëndim), por ajo gjithashtu ka  fusha, kodra, kodrina  dhe liqene të mëdha. Klima është e butë, por ndryshon me lartësinë. Zvicra është një vend pa dalje në det, kjo  e bën të mundur dhe të lehtë për çdo mjet të udhëtimit për në të.


Kur është fjala për gjuhën, nuk ka gjuhë zvicerane. Varësisht se ku je, në vend vendasit mund të flasin zvicerane-gjermanisht, frëngjisht, italisht dhe pothuajse të gjithë janë të rrjedhshëm në anglisht.

Cilësia e kujdesit mjekësor, çmime të ulëta dhe të udhëtimi i lehtë nga linjat ajrore me kosto të ulët, e bënë Zvicrën  shumë të përshtatshëm  për të udhëtuar me qëllim të kurimit nga e tërë Evropa.

Disa nga shërbimet më të njohura mjekësore janë stomatologji kozmetike dhe dentare , kirurgjia, kardiologjia dhe qendrat rehabilituese.

Udhëtimi për në Zvicër nuk zgjat më shumë se  një orë e dyzet minuta me aeroplan. Nga aeroporti i Prishtinës çdo ditë ka  fluturime drejt  qyteteve të Zvicrës si, Zurich, Gjenevë etj.. Shëndeti mund t’iu aranzhoj tërë udhëtimin Tuaj, biletën e udhëtimit, transportin në dhe nga aeroporti, përkthyesin, hotelin, etj..