Për shërimin Tuaj na kontakto tani!

 Mobil:        045 33 33 70 

E-mail:      info@shendeti.org 

Skype:       shendeti.org

  • cilesi e larte.jpg
  • ju do te jeni te sigurte.jpg
  • nuk mundem tiu.jpg
  • stafi me pervoje.jpg
  • teknologji.jpg

Itali

 

Italia është një vend që ka frymëzuar shumë gjenerata të artistëve dhe kjo nuk është e vështirë për të parë pse! Peizazhi i Italisë është mahnitëse. Ka  male të mbuluara me borë, kodrina me rrush, gryka shkëmbore dhe brigje mahnitëse. Por bukuria e Italisë nuk është arsyeja e vetme për të vizituar. Vendi krenohet me një sistem shëndetësor i cili shpesh renditet në sistemet e larta  mjekësore në botë. Industria e turizmit mjekësor në Itali është në rritje në sajë të shërbimeve kualitative dhe të shpejta.  

Sistemi Shëndetësor i Italisë është e njohur në botë. Në vitin 2000, ajo renditet e 2 në botë. Performanca e Italisë në Kujdesin Shëndetësor  u rëndit e 3. Ka pasur një sistem publik në vend që nga viti 1978, por disa italianët paguajnë për kujdesin shëndetësor privat dhe  përdorin  të dy sistemet, publike dhe private.  Çmimi i trajtimit mjekësor në Itali mund të jetë dukshëm më e ulët se në shumë vende të tjera të EU.

Spitalet private janë përshkruar shpesh si shërbim që ofron rehati të ngjashme me atë të një hotel 5 yje. Spitalet publike zakonisht ofrojnë edhe kujdes emergjent dhe  kujdes jo-emergjente, që duhet doemos të respektojnë ligjet italiane të standardeve të cilësisë.   Mjekët në Itali duhet të trajnohen për një minimum prej gjashtë vjetësh dhe trajnim të mëtejshëm  të specializimit mund të marrin deri në 4 vjet të tjera. Mjekët janë të trajnuar me standardet ndërkombëtare dhe të kualifikuar.  

Udhëtimi për në Itali mund të aranzhohet më aeroplan nga aeroporti i Prishtinës. Paraprakisht pacienti duhet pajisur me vizë, ku Shëndeti në këtë rast mund t’iu ndihmojë në përgatitjen e dokumentacionit për vizë.

Shëndeti mund të aranzhoj të tërë udhëtimin Tuaj duke u nisur me biletë të udhëtimit, transportin për dhe nga aeroporti, përkthyesin eventual, akomodimin Tuaj apo të përcjellit Tuaj në hotel, etj..